
Frambozen Cheesecake

geraffineerde suikervrij | glutenvrij | vegan
Een cheesecake op basis van cashewnoten en kokosproducten, bestaande uit een amandelbodem en een heerlijke romige vanille ‘cheesecake’ vulling. Versierd met frisse frambozen.

Ingrediënten
cashewnoten | amandelen | kokosmelk | kokosolie | dadelpasta | rijststroop | frambozen | citroensap | vanille
Voedingswaarden per 100 gram
- Energie (kcal)
- 421
- Vetten (g)
- 33,4
- Verzadigde vetten (g)
- 15,4
- Koolhydraten (g)
- 22,4
- Waarvan suikers (g)
- 13,7
- Eiwitten (g)
- 8,3
- Gewicht (*per bite) (g)
- 55
Extra Informatie
Houdbaarheid: koel bewaren. In de koelkast 2 dagen houdbaar. In de vriezer 24 weken.
Ontdooitijd: 20 - 30 minuten. Serveren op koelkast temperatuur.
In onze productieruimte worden ook noten & pinda's verwerkt. Hierdoor kan het niet worden uitgesloten dat het product sporen hiervan bevat.
*Omdat al onze producten handgemaakt zijn, kan het gewicht per bite verschillen.