SUE Food

 • 0,00

  0

 • Menu

  Karel Doormanstraat

    Naast een uitgebreid assortiment aan bites, kun je bij SUE ook terecht voor goede koffie, een heerlijk ontbijtje, een lekkere lunch of een gezellige borrel. SUE sluit niemand uit en probeert geraffineerde suikervrij, glutenvrij en vegan zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De focus ligt op bekende gerechten, maar dan nét even anders en volgens de uitgangspunten van SUE. Wat dacht je van scrambled 'egg' van tofu of ga voor onze ontbijt- of lunchplatter! Ook de SUE TEA vol hartige gerechten en zoet zonder suiker is een echte aanrader! Hiervoor wel even van te voren reserveren.

  De ingrediënten worden zoveel mogelijk biologisch of lokaal ingekocht. Er wordt voor de thee bijvoorbeeld samengewerkt met de buren van Theemaas en de koffie wordt verzorgd door Man Met Bril. Kortom: SUE is dé plek in Rotterdam waar iedereen kan genieten!

   

  Bakery

   In de SUE Bakery op de Goudsesingel 330a krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. In de prachtige open bakkerij wordt al jouw favoriete ‘zoet zonder suiker’ vers en met de hand gemaakt. Bites, bananenbroden, koekjes, granola, noem maar op! Uiteraard allemaal geraffineerde suikervrij, glutenvrij en vegan, zoals je van SUE gewend bent.

  Vanuit de bakkerij wordt al het 'zoet zonder suiker' naar de ruim 100 verkooppartners in binnen- en buitenland gebracht.

  Maar de SUE Bakery is meer dan een bakkerij alleen. In de Bakery kun je ook lekker neerploffen voor een kopje koffie, all day breakfast, en natuurlijk genieten van het hele assortiment ‘zoet zonder suiker’. De SUE Bakery heeft ook een terras, waar je lekker buiten kan genieten van alles wat SUE te bieden heeft. De producten komen zo uit de Bakery, verser kan niet! Ben je onderweg? Geen probleem! Alles is ook ‘to go’ verkrijgbaar!

  Ook voor non-food artikelen, zoals servies en bakgereedschap, kan je bij SUE terecht.

   

   

  Adres lunchroom

  Karel Doormanstraat 372-374
  3012 GR Rotterdam

  rotterdam@sue-food.nl
  010 22 650 66

  Adres Bakery

  Goudsesingel 330
  3011 KJ Rotterdam

  bakery@sue-food.nl
  010 840 7626

  Openingstijden lunchroom

  ma t/m za: 9:00-17:00 uur

  zo: 10:00-17:00 uur

   

  Openingstijden Bakery

  ma t/m vr: 8:00-16:00 uur

  za: 9:00-16:00 uur

  zo: gesloten