Alweer de 3e druk voor 'zoet zonder suiker'!

Alweer de 3e druk voor 'zoet zonder suiker'!

Afgelopen week kreeg ik van mijn uitgeverij Becht fantastisch nieuws: er komt een derde druk van mijn kookboek ‘Zoet Zonder Suiker’! En dat al na iets meer dan een jaar. Deze mijlpaal vervult me met blijdschap en trots!

Toen ik begon met het schrijven van 'Zoet Zonder Suiker', was mijn doel om mensen te inspireren om gezondere keuzes te maken zonder in te leveren op smaak. De positieve reacties en het groeiende aantal lezers / bakkers laten zien dat er echt behoefte is aan suikervrije alternatieven, die ook nog eens vegan en glutenvrij zijn. Recepten die niet alleen goed zijn voor het lichaam, maar ook nog eens heerlijk smaken en er aantrekkelijk uitzien.

Maar mijn dromen stoppen niet bij de Nederlandse grenzen. Ik krijg steeds vaker de vraag of het kookboek ook in het Engels beschikbaar komt. Het zou geweldig zijn om deze recepten en het verhaal erachter met een wereldwijd publiek te delen. Hopelijk kan ik jullie hier binnenkort meer over vertellen!