SUE Food

Menu

‘zoet zonder suiker’ bakker

Ben jij een harde werker met een positieve instelling? En een echte zoetekauw die graag wil leren hoe je een stuk gezonder kan bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bakker bij SUE maak jij het gehele assortiment ‘zoet zonder suiker’ in onze kookstudio in Schiedam. Je houdt je bezig met het gehele productieproces: het voorbereiden van de ingrediënten, het maken en snijden van de bites en natuurlijk het decoreren. Daarnaast denk je mee over nieuwe smaken en uitbreiding van het SUE assortiment.

SKILLS

  – Je werkt in hoog tempo, maar toch enorm secuur
  – Je hebt affiniteit met bakken en gezonde voeding
  – Je bent in staat om recepten zeer secuur op te volgen
  – Je kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig werken is geen probleem
  – Je hebt de drang om je te blijven ontwikkelen en verbeteren
  – Je bent flexibel
  – Een opleiding als banketbakker is een pré
  – Ervaring in een professionele banketbakkerij is een pré

Tijdens de gezamenlijke lunch in onze kookstudio deel jij jouw passie voor eten met je collega’s en inspireer je elkaar met jouw ideeën op dit gebied. Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat er constante kwaliteit wordt geleverd en de doelen worden behaald.

Wat bieden wij?

Als bakker maak je onderdeel uit van een jong, maar snel groeiend bedrijf en een enthousiast team van medewerkers. Je krijgt een uniek kijkje in de wereld van healthy food, foodblogs en trends. Je werk in een inspirerende en creatieve omgeving. Natuurlijk mag je tijdens het werken onbeperkt proeven van al het ‘zoet zonder suiker’, sterker nog; je zit in het testpanel!

Je werkt vanuit onze kookstudio in Schiedam. Aantal dagen in overleg.

Ben jij bovenstaande bakker en wil jij bijdragen aan onze missie om heel Nederland ‘zoet zonder suiker’ te laten snoepen? Solliciteer dan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar info@sue-food.nl! Je kunt je bericht richten aan Kim Sue Palm.