SUE Food

Menu

Leidinggevende bakkerij

Heb jij de organisatorische skills om alle bakkers in onze bakkerij aan te sturen en te zorgen dat een werkdag vlekkeloos en efficiënt verloopt? Dan is SUE op zoek naar jou!

Als leidinggevende in de bakkerij ben jij verantwoordelijk voor de gang van zaken in de bakkerij. Je maakt de planning van de dag, houdt de werkzaamheden in de gaten, doet de bestellingen, houdt contact met onze horecaklanten en zet hun bestellingen klaar en werkt natuurlijk ondertussen hard mee om de beste kwaliteit te leveren.

SKILLS

  – Je werkt in hoog tempo, maar toch enorm secuur
  – Je hebt ervaring in een bakkerij & een afgeronde relevante opleiding
  – Je kan goed samenwerken en bent in staat om een groep medewerkers aan te sturen
  – Je hebt overzicht en coördineert en verdeelt de werkzaamheden onder de medewerkers
  – Je vindt het een uitdaging het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen
  – Je hebt inzicht in de meest efficiënte werkwijze
  – Je ziet verbeterpunten
  – Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  – Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  – Je bewaakt de receptuur en zorgt voor een goede naleving daarvan

Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat er constante kwaliteit wordt geleverd en de doelen worden behaald. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het resultaat van de dag. Samen met onze andere leidinggevende ben jij eindverantwoordelijk voor alles wat in de bakkerij gebeurd en koppel je dit terug aan mij (Kim).

Wat bieden wij?

Als leidinggevende in de bakkerij maak je deel uit van een jong, maar snel groeiend bedrijf. Je stuurt een team aan van jonge enthousiaste medewerkers, en bent de schakel tussen de bakkers en mij (Kim). Je krijgt een uniek kijkje in de wereld van food, innovatie en trends. Je werkt in een creatieve en inspirerende omgeving. Natuurlijk kan je tijdens het werk onbeperkt genieten van het ‘zoet zonder suiker’, sterker nog: je zit in het testpanel!

Je werkt vanuit onze bakkerij in het centrum van Rotterdam. Wij verwachten dat je vanaf juni 5 dagen per week beschikbaar bent.

Ben jij bovenstaande bakker en wil jij bijdragen aan onze missie om heel Nederland ‘zoet zonder suiker’ te laten snoepen? Solliciteer dan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar info@sue-food.nl! Je kunt je bericht richten aan Kim Sue Palm.