SUE Food

Menu

Zelfstandig werkend kok

SUE staat bekend om haar ‘zoet zonder suiker’, maar in onze zaak op de Karel Doormanstraat in Rotterdam serveren we ook ontbijt- en lunchgerechten. Alles in lijn met ons concept, dus suiker- en glutenvrij en daarnaast vegan. SUE is een jong en creatief bedrijf waar je met een hecht en enthousiast team ervoor zorgt dat onze gasten met een tevreden gevoel de deur uit gaan.

FUNCTIEVEREISTEN

    • Afgeronde koksopleiding en ervaring in een professionele keuken;
    • Woonachtig in Rotterdam of omgeving;
    • Flexibel (beschikbaar in het weekend en op feestdagen);
    • Beschikbaar tussen 24 en 40 uur;
    • Hardwerken + hands-on;
    • Teamplayer;
    • Milieubewust;
    • Op de hoogte van de laatste food trends en welwillend om je hierin te verdiepen;
    • Handigheid en overzicht met inkoop;
    • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

JOUW EIGENSCHAPPEN

    • Creatief
    • Kritisch
    • Oog voor detail
    • Initiatief nemen
    • Hygiënisch
    • Stressbestendig

WAT WIJ BIEDEN

    • Inspirerende werkomgeving in het leukste vegan, suikervrije en glutenvrije restaurant van Nederland;
    • Verrassende gerechten op kwalitatief hoog niveau;
    • Jong en enthousiast team;
    • Prettige en informele sfeer;
    • Marktconform salaris.

Ben jij bovenstaande SUE Chef? Solliciteer dan door jouw CV + motivatiebrief te sturen naar info@sue-food.nl! Je kunt je bericht richten aan Kim Sue Palm.