SUE Food

Menu

Zelfstandig werkend kok

Voor onze nieuw te openen zaak zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. SUE staat bekend om haar ‘zoet zonder suiker’, maar in onze nieuwe zaak zullen wij ook meer ontbijt- en lunchgerechten aanbieden. Alles in lijn met ons concept, dus suiker- en glutenvrij en daarnaast vegan. SUE is een jong en creatief bedrijf waar je met een hecht en enthousiast team ervoor zorgt dat onze gasten met een tevreden gevoel de deur uit gaan.

FUNCTIEVEREISTEN

    • Afgeronde koksopleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een professionele keuken;
    • Woonachtig in Rotterdam of omgeving;
    • Affiniteit met de plantaardige keuken;
    • Flexibel (beschikbaar in het weekend en op feestdagen);
    • Beschikbaar tussen 24 en 40 uur;
    • Hardwerken + hands-on;
    • Teamplayer;
    • Milieubewust;
    • Op de hoogte van de laatste food trends;
    • Handigheid en overzicht met inkoop;
    • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

JOUW EIGENSCHAPPEN

    • Creatief
    • Kritisch
    • Oog voor detail
    • Initiatief nemen
    • Hygiënisch
    • Stressbestendig

WAT WIJ BIEDEN

    • Inspirerende werkomgeving in het leukste vegan, suikervrije en glutenvrije restaurant van Nederland;
    • Verrassende gerechten op kwalitatief hoog niveau;
    • Jong en enthousiast team;
    • Prettige en informele sfeer;
    • Marktconform salaris.

Ben jij bovenstaande SUE Chef? Solliciteer dan door jouw CV + motivatiebrief te sturen naar info@sue-food.nl! Je kunt je bericht richten aan Kim Sue Palm.