SUE Food

Menu

The SUE Store

The SUE Store gaat uitbreiden!

‘Grote uitbreiding en verbouwing succesvolle SUE Store in Rotterdam’

 

The SUE Store

Een jaar geleden opende The SUE Store haar deuren in het centrum van Rotterdam. The SUE Store is de eerste eigen winkel van het succesvolle merk ‘SUE zoet zonder suiker’, dat sinds 2014 zoete lekkernijen op de markt brengt, maar dan zonder geraffineerde suikers, gluten, lactose en zoveel mogelijk vegan en raw. Binnen no time veranderde The SUE Store in dé nieuwe healthy hotspot van Rotterdam, waarbij met name de herkenbare ‘bites’ de winkel uitvlogen!

SUE bruist van de ideeën en is continu in ontwikkeling. Dit in combinatie met het huidige succes van de winkel, hebben ervoor gezorgd dat The SUE Store gaat uitbreiden! En flink!

 

Verbouwing

Binnenkort start de verbouwing van de huidige SUE Store, waarbij het naastgelegen pand erbij getrokken wordt. The SUE Store wordt dus niet alleen twee keer zo groot, maar krijgt ook de beschikking over een groot zonnig terras. Daarbij wordt het assortiment flink uitgebreid; dus nóg meer ‘zoet zonder suiker’, heerlijke ontbijtjes en gezonde lunches voor iedereen! In het voorjaar van 2017 opent de nieuwe SUE Store haar deuren.

 

Bites Bar

Er gaat dus een grote verbouwing plaatsvinden, waarbij de huidige locatie op 5 februari haar deuren sluit, maar niet getreurd; Op 13 februari opent SUE een tijdelijke locatie op de Karel Doormanstraat 34: De Bites Bar! Zo kan iedereen, ondanks de verbouwing, blijven genieten van al het lekkers dat SUE te bieden heeft.

 

De Bites Bar biedt een uitgebreid ‘zoet zonder suiker’ assortiment, ontbijt en koffie. De Bites Bar is 7 dagen in de week geopend, en al vanaf 08.30 uur ’s ochtends; voor alle early birds! Alles is uiteraard ook ‘to go’ verkrijgbaar, zoals je dat gewend bent van SUE.

De huidige SUE Store sluit haar deuren op 5 februari voor de verbouwing. De tijdelijke Bites Bar opent haar deuren op 13 februari. De Bites Bar is zeven dagen in de week geopend: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Adres: Karel Doormanstraat 34b, Rotterdam.

De nieuwe Sue Store opent haar deuren in het voorjaar van 2017.

 

Adres

Karel Doormanstraat 34
3012 GR Rotterdam

Openingstijden

GESLOTEN van 6-12 februari. Opening Bites Bar op maandag 13 februari!

 

Ma t/m Vr: 8.30 - 17.30

Za: 10.00 - 17.00

Zo: 12.00 - 17.00