SUE Food

  • 0,00

    0

  • Menu

    Lunch chef

    SUE staat bekend om haar ‘zoet zonder suiker’, maar in onze zaak op de Karel Doormanstraat in Rotterdam serveren we ook ontbijt- en lunchgerechten. Alles in lijn met ons concept, dus suiker- en glutenvrij en daarnaast vegan. SUE is een jong en creatief bedrijf waar je met een hecht en enthousiast team ervoor zorgt dat onze gasten met een tevreden gevoel de deur uit gaan.

    FUNCTIEVEREISTEN

    • – Ervaring in een professionele keuken;
    • – Woonachtig in Rotterdam of omgeving;
    • – Flexibel (beschikbaar in het weekend en op feestdagen);
    •  – Beschikbaar rond de 16 uur per week;
    • – Hardwerken + hands-on;
    • – Teamplayer;
    • – Interesse in ons concept (geraffineerde suikervrij, glutenvrij en vegan);
    • – Sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

     

    JOUW EIGENSCHAPPEN

    • – Kritisch
    •  – Oog voor detail
    •  – Initiatief nemen
    •  – Hygiënisch
    • – Stressbestendig

     

    WAT WIJ BIEDEN

    • – Inspirerende werkomgeving in het leukste vegan, suikervrije en glutenvrije restaurant van Nederland;
    •  – Fijne werktijden (8:45-17:00);
    •  – Jong en enthousiast team;
    •  – Prettige en informele sfeer;
    •  – Marktconform salaris.

    Ben jij bovenstaande SUE Chef? Solliciteer dan door jouw CV + motivatiebrief te sturen naar rotterdam@sue-food.nl! Je kunt je bericht richten aan Talita.