SUE Food

Menu

Bakery

 

Op 15 mei 2018 is de SUE Bakery op de Goudsesingel 330 in Rotterdam geopend. SUE is sterk groeiende: het aantal verkooppunten staat op 75 in binnen- en buitenland en groeit nog steeds! In de SUE Bakery krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. In de prachtige open bakkerij wordt al jouw favoriete ‘zoet zonder suiker’ vers en met de hand gemaakt. Bites, bananenbroden, koekjes, granola, noem maar op! Uiteraard allemaal geraffineerde suikervrij, glutenvrij en vegan, zoals je van SUE gewend bent.

 

De SUE Bakery is meer dan een bakkerij alleen. In de bakery kun je ook lekker neerploffen voor een kopje koffie, all day breakfast, en natuurlijk genieten van het hele assortiment ‘zoet zonder suiker’. De SUE Bakery heeft ook een terras, waar je lekker buiten kan genieten van alles wat SUE te bieden heeft. Alles komt zo uit de Bakery, verser kan niet! Ben je onderweg? Geen probleem! Alles is ook ‘to go’ verkrijgbaar!

 

Alle ingrediënten die gebruikt worden in het ‘zoet zonder suiker’ assortiment zijn ook los verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan noten, kokosproducten en dadels. Ook voor non-food artikelen, zoals servies en bakgereedschap, kan je bij SUE terecht.

Adres

Goudsesingel 330
3011 KJ Rotterdam

Openingstijden

Di t/m Vr: 8.00 - 16.30

Za: 9.00 - 16.30